Veel nieuwe trainingen en workshops bij Aeres Training Centre Velp

Date

Niet alleen een nieuwe website, nee ook heel veel nieuwe trainingen en workshops zijn er ontwikkeld. Ze zijn geschikt voor zowel de bedrijven als de particulier en te vinden op onze gloednieuwe website www.aerestrainingcentre-velp.nl . Wij zijn heel benieuwd wat Velp en omgeving er van vindt.

Veel nieuwe trainingen en workshops bij Aeres Training Centre Velp

Aan het woord is de enthousiaste docent Marleen Hemink. Sinds augustus heeft zij het coördinatorschap van het trainingcentrum overgenomen van John Schut die met welverdiend pensioen is gegaan. Marleen:  “Ons Velpse trainingcentrum is bij uitstek geschikt voor de groene en creatieve opleidingen, daar hebben we natuurlijk  raakvlakken met ons mbo-onderwijs. Daarnaast gaan we trainingen aanbieden op het gebied van ondernemerschap, leidinggeven en teelt.”

Workshops

De eerste trainingen die op de rol staan binnenkort zijn Training Wet Natuurbescherming niveau 1 (WNB-1), Verpakken en Bedrijfsvoeren gewasbescherming licentie 2. Met Sinterklaas en Kerst in aantocht is de workshop verpakken (voor € 32,50) heel handig. Je leert inpaktechnieken om mooi en netjes in te pakken en maakt kennis met de werkmaterialen lintsplitter en Bowdabra. Interessant voor iedereen.Wij zijn benieuwd wat u van onze nieuwe website vindt?